Poraz od sarajevske Bosne koji ne boli

4.05.2014. 02:50 0

Naši rukometaši sinoć su se u našoj gradskoj dvorani porazom od sarajevske Bosne, oprostili od domaće publike za ovu sezonu BH Premijer Lige, jer bilo je ovo 29. kolo a do kraja je još ostala utakmica u Zenici sa RK 'Čelik'.

Prvo poluvrijeme bilo je neizvjesno, međutim kvalitet koji je sigurno bio na strani RK 'Bosna' prevagnuo je te se na odmor otišlo pri rezultatu 11:12.

 

Naši su oslabljeni igrom Benjamina Čičkušića pružali snažan otpor u nastavku klubu koji predvodi sa prvog mjesta elitu bh. rukometa međutim do povoljnijeg ishoda naši igrači nisu mogli. RK 'Bosna' iskusno je kontrolisao meč, koji je baš kao i prethodne pratio veliki broj Maglajlija i Maglajki. Naši su na kraju poraženi rezultatom 25:28.

 

Kod naših rukometaša večeras se istakao sjajni Mehinović sa 10 pogodaka, dok se kod gosta iz Sarajeva najboljim pokazao golman Efendić sa 15 uspješnih intervencija.

 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.