maglajinfo.com
sport rukomet 3159

RK Maglaj i Haad get a game

Predstavljeni novi dresovi Rukometnog kluba ''Maglaj''

19.08.2016. 21:44 0

Večeras je Rukometni klub "Maglaj" u sklopu aktivnosti obilježavanja 55 godina svoga postojanja organizovao i oficijelnu promociju dresova u kojima će biti igrane utakmice u ovosezonskim utakmicama Premijer lige BiH.

Dresove je dizajnirao uspješni bh. dizajner, Maglajlija Adnan Hajrulahović Haad koji je sa svojim brendom "Haad - get a game!" dizajnirao dresove mnogim sportskim kolektivima i reperezentacijama.

Sponzorima i prisutnima na promociji su se obratili predsjednik kluba Senad Karabegovic, trener Mahmut Mašo Obralic kao i Općinski načelnik Mehmed Mustabašić te Adnan Hajrulahović Haad.

Iz kluba ističu kako su izuzetno ponosni na saradnju sa domaćim brandom "Haad Get a Game" i kako se nadaju da će u novim dresovima ispisati još jednom uspješno stranice rukometne historije grada.

Podsjećamo RK "Maglaj" je osnovan 1964. godine i kroz proteklih 55 godina zvao se RK "Upi", RK"Inex", RK "Mapex", RK "Primus".

Iz kluba ističu kako su ipak najponosniji na Školu rukometa koja već godinama iznjedrava vrhunske rukometaše grada, ali i svijeta.

Na promociji je promovisan i članski program za ovu sezonu.

Iz Rukometnog kluba "Maglaj" obećavaju  jako uzbudljivo sezonu ali i mnoge novitete za navijače i građane koji vole svoj grad i sport.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.