N. Dedukić/maglajinfo.com
sport rukomet 4540

Predsjednik se o nama brinuo kao o svojoj djeci

Radovan Nenadović: U Maglaju sam proveo najljepše dane u dosadašnjoj karijeri

10.05.2016. 21:34 0

Radovan Nenadović doskorašnji je rukometaš Rukometnog kluba Maglaj. Ovaj korpulentni lijevi bek u Maglaj je došao početkom prelaznog roka i vrlo brzo postao miljenik maglajskih navijača, ipak povreda ga je spriječila da potpiše novi ugovor sa Rukometnim klubom Maglaj.

Radovan Nenadović, doskorašnji rukometaš Maglaja povrijedio se u utakmici 26. kola Premijer lige u utakmici protiv HRK Izviđač u Ljubuškom, a prema prognozama doktora Nenadović će pauzirati između 6 i 9 mjeseci. Stoga ovaj lijevi bek i nije potpisao novi ugovor sa maglajskim premijerligašem.

U razgovoru za portal maglajinfo.com Radovan Nenadović kazao je kako je u Maglaju proveo najljepše dane u dosadašnjoj karijeri te napravio najbolji rezultat.

- U Maglaju sam proveo najljepše dane u dosadašnjoj karijeri, izuzev svakako povrede. Napravio sam najbolji rezultat plasiravši se u Ligu 4 za prvaka države. Također imao sam priliku igrati pred najboljom publikom i svakako raditi sa najboljim trenerom u ligi, kaže Radovan. 

Među Maglajlijama poznat i kao Rašo kaže kako duguje veliku zahvalnost Upravi kluba, a posebno predsjedniku Senadu Karabegoviću i naravno Maglajlijama. 

- Veliko hvala članovima Uprave, naročito predsjedniku Senadu Karabegoviću koji se o igračima brine kao o svojoj djeci, i sve pohvale za njihov rad. Veliko hvala i Maglajlijama. Sve najljepše uglavnom nosim iz ovog grada, kazao je Radovan za maglajinfo.com.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.