maglajinfo.com
sport rukomet 2694

Rezultat na kraju 27:25

Rukometaši Maglaja na domaćem terenu bolji od HMRK ''Zrinjski''

24.09.2016. 23:26 0

Rukometaši Maglaja večeras su u Sportskoj dvorani u Maglaju upisali prvu ovosezonsku pobjedu i to protiv HMRK ''Zrinjski'' iz Mostara.

Rukometaši Maglaja u sklopu 3. kola Premijer lige BiH nakon dva gostujuća poraza, večeras su upisali pobjedu na domaćem terenu, protiv HMRK ''Zrinjski'' rezultatom 27:25. 

Domaći rukometaši imali su prednost i nakon prvog poluvremena a rezultat je glasio 15:11. 

Rukometaše Maglaja do pobjede je predvodio Mehinagić sa 7 golova. Šest golova postigao je Čičkušić, dok su se po 4 puta u listu strijelaca upisali Alić i Abdurahmanović. Hadžihasić je uspio sakupiti čak 16 uspješnih intervencija. 

Bošković i Delić sa po 5 golova bili su najefikasniji kod HMRK ''Zrinjski''. 

Prije početka večerašnje utakmice prisutni u Sportskoj dvorani u Maglaju odali su počast učenjem fatihe i minutom šutnje vjernom navijaču RK ''Maglaj'' Aladinu Deliću - Zeli koji je smrtno stradao u saobraćajnoj nezgodi prošlog vikenda. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.