maglajinfo.com
sport rukomet 1012

U 5. kolu gostovali na Ilidži

Rukometaši Maglaja ponovo gosti u Sarajevu: U subotu protiv RK ''Bosna''

21.10.2015. 16:46 0

Rukometaši RK ''Maglaj'' u okviru 7. kola Premijer lige BiH gostovat će u Sarajevu kod ekipe RK ''Bosna''.

Utakmica se igra u subotu, 24. oktobra od 20,00 sati u dvorani Skenderija. 

Rukometaši Maglaja pred ovu utakmicu nalaze se na 2. poziciji premijerligaške tabele sa 15 bodova, a posljednjih 5 mečeva nisu zabilježili poraz, dok se rukometaši Bosne nalaze na posljednjem mjestu tabele i nakon odigranih 6 mečeva imaju samo 3 boda.

Pred utakmicu sa RK ''Bosna'' Benjamin Čičkušić, jedan od najboljih pojedinaca našeg kluba, kazao je kako su rukometaši Maglaja favoriti ali ne treba se opuštati. 

Mislim da smo favoriti protiv, rekao bih, nikada lošije Bosne, ali to sve treba pokazati i dokazati na terenu maksimalnom ozbiljnošću i požrtvovanošću od prve do posljednje minute i rezultat ne bi trebao biti problem. Volio sam da je Bosna kao nekada, jer bi to onda bio istinski rukometni spektakl. Žalosno da jedan klub kao Bosna dođe u ovako nezavidan položaj zbog ličnih interesa pojedinaca ili politike, kazao je Benjamin uoči utakmice sa RK ''Bosna''.

Tabela: Sportsport.ba

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.