maglajinfo.com
sport rukomet 1368

Rukometaši Krajine u Cazinu bolji od rukometaša Maglaja

28.11.2015. 19:43 0

U sklopu 12. kola Premijer lige BiH rukometaši Maglaja večeras su gostovali u Cazinu kod RK ''Krajina'', i poraženi rezultatom 19:18 (10:11).

Iako su na poluvremenu vodili rezultatom 10:11, u paklenoj atmosferi koju su kreirali domaći navijači u Sportskoj dvorani u Cazinu rukometaši Maglaja večeras su poraženi rezultatom 19:18. 

Najefikasniji kod naših rukometaša bili su Čičkušić sa 8 pogodaka i Čosić sa 4. Po 2 gola postigli su Omerović i Bjelobrković, a po 1 gol dodali su Alić i Abdurahmanović. 

Domaće rukometaše do pobjede je predvodio Lipović sa 6 golova, a po 4 su postigli Stanić i Salkić I. Burazor je postigao 2 gola, a po jedan su dodali Mijatović i Lipović. 

Na kraju treba spomenuti i to da je sudijski par Božić Zdenko - Slipac Borislav uveliko odredio krajnji rezultat meča koji je pred sami kraj bio i prekinut, a zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane domaćih navijača. 

 

POBJEDA: RK Krajina - RK Maglaj 19:18

Posted by RK Krajina Cazin on Saturday, November 28, 2015

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.