maglajinfo.com
sport rukomet 1010

U sklopu 13. kola Premijer lige

Lakše nego očekivano: Rukometaši Maglaja porazili Prijedor rezultatom 38:26

4.12.2015. 20:29 0

U sklopu 13. kola Premijer lige rukometaši Maglaja porazili su večeras u maglajskoj Sportskoj dvorani lakše nego očekivano Rukometni klub ''Prijedor''.

Rukometaši Maglaja večeras su u punoj Sportskoj dvorani u Maglaju lakše nego očekivano porazili Rukometni klub Prijedor i to rezultatom 38:26. 

Gostujući rukometaši samo su na početku meča u nekoliko navrata imali prednost, a onda je uslijedila fantastična igra Mašinih izabranika koji su na poluvrijeme otišli sa deset golova prednosti. 

U drugom poluvremenu rukometaši Maglaja samo su nastavili igrati svoju igru iz prvog poluvremena i na kraju porazili blijedi Prijedor sa čak 12 golova prednosti.

Kod rukometaša Maglaja Čičkušić je večeras pogađao 6 puta, Alić i Mehinagić po 5 puta, Bradarić, Omerović i Ridžal po 4 puta, Čosić je dodao 3 gola, Husarkić, Kujrić i Abdurahmanović po 2, a Šahinović je dodao 1. Fantastičan je večeras bio i golman Maglaja Hadžihasić. 

Kod gostujućih rukometaša rapsucani su bili Savić i Daničić, sa 9, odnosno 8 golova. Miljuš je dodao 5, Kaurin 2, a Šešić i Cvijić po 1 gol. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.