maglajinfo.com
sport rukomet 930

Promocija dresova i ekipe

U petak promocija novih dresova Rukometnog kluba ''Maglaj''

16.08.2016. 15:13 0

Svečana promocija novih dresova Rukometnog kluba Maglaj i predstavljanje ekipe za sezonu 2016/17. održat će se u petak, 19. augusta 2016. godine u Caffe pizzeria Edemus u Maglaju sa početkom u 19:30 sati, saopćeno je danas iz Uprave RK ''Maglaj''.

Kako je portal Maglajinfo.com ranije pisao Rukometni klub Maglaj potpisao je ugovor sa bosanskohercegovačkim proizvođačem sportske opreme Haad - Get a game kao oficijelnom opremom u predstojećoj sezoni.

- Promociji će prisustvovati igrači kluba, članovi Upravnog odbora Rukometnog kluba Maglaj, kao i mnogobrojne zvanice i partneri kluba. Promocija je otvorenog karaktera, tako da očekujemo i navijače i prijatelje kluba da nam se pridruže, pojasnila je Nadina Habibović iz Službe za odnose s javnošću maglajskog premijerligaša. 

Nakon promocije uslijedit će zabavni program za sve prisutne. Promocija nema za cilj samo najavu predstojeće sezone već je i simbolični ulazak u jubilarnu 55. godinu postojanja rukometa i kucanja rukometnog srca u Maglaju.

- Dobro došli za zajedno proslavimo prošle i pozdravimo godine koje dolaze. Uvijek jači, navode iz Rukometnog kluba ''Maglaj''. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.