U sportskoj dvorani 'Pobjede'

Zvanično, 12. i 13. aprila u Maglaju se igra 2. međunarodni rukometni turnir 'BH Telecom Maglaj 2014'

1.04.2014. 14:19 0

Drugi međunarodni rukometni turnir 'BH Telecom Maglaj 2014.' za mlade rukometaše, i to selekcije 1998 i mlađi i 2000. i mlađi zvanično će se igrati u subotu i nedjelju 12. i 13. aprila 2014. godine u sportskoj dvorani 'Pobjede' u Maglaju.

Turnir koji organizuje škola rukometa RK 'Maglaj' biti će održan početkom aprila, preciznije 12. i 13. 4. 2014. godine. Biti će to 2. međunarodni rukometni turnir 'BH Telecom 2014' a koji organizuje, slobodno možemo kazati jedna od najboljih rukometnih škola u Državi.

 

Potvrde o dolasku među prvima su poslale ekipe RK 'Vojvodina' iz Novog Sada i ekipa RK 'Jeruzalem Ormož' sa svojim mladim selekcijama.

 

Uz RK 'Vojvodina' Novi Sad (SRB) i RK 'Jerusalem Ormož' (SLO), koje su ranije potvrdile svoje učešće, zvaničnu potvrdu poslale su i ekipe GRK 'Varaždin' (CRO), RK 'Ivančica' iz Ivaneca(CRO), MRK 'Goražde' Goražde (BiH), RK 'Konjuh' Živinice (BiH), RK 'Sloga' iz Doboja (BiH), RK 'Lokomotiva' iz Brčkog (BiH).

 

Organizatorima želimo uspješnu organziaciju ovog turnira, a našim mladim rukometašima mnogo uspjeha. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.