maglajinfo.com
vijesti bih 1439

AMSBIH: Povoljni uvjeti za vožnju

3.05.2017. 09:36 0

Uz povoljne uvjete za vožnju, promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Na dionicama cesta gdje su radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova na dionicama A-1 Kakanj – Zenica Jug u mjestu Donji Tičići i Sarajevo zapad – Lepenica (na lokaciji tunela Igman), promet se odvija usporeno.

Zbog izvođenja radova na dionici A-1 Butila – Vlakovo (vijadukt Bojnik) promet se u smjeru Vlakova odvija uspreno jednim prometnim trakom.

Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka – Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani“. Vozačima se preporučuje korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-4 Tuzla – Kalesija, Teslić – Kotor Varoš,

– M-6 Čapljina – Studenci,

– M-6.1 Prolaz kroz Mostar (od raskrižja Šemovac do raskrižja kod hotela “Ero”),

Široki Brijeg – Mostar, Kolo – Posušje,

– M-14 Srbljani – Krupa,

– M-14.1 Gradiška – Dubica,

– M-16 Poriče – Kupres,

– M-17 Mostar (Zalik – Vrapčići), Jablanica – Mostar (Donja Jablanica), Žepče – Maglaj (u mjestu Misurići),

– M-18 Sarajevo – Semizovac (Vogošća), Priboj – Simin Han.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji na:

– M-4 Teslić – Kotor Varoš (u mjestu Rujevica),

– M-5 Ripač – Vrtoče (Ripač – Dobovsko),

– M-19.3 Rogatica – Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija – Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala – raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog izvođenja radova, na graničnim prijelazima Brod – Slavonski Brod i Orašje – Županja na području Hrvatske, promet se odvija usporeno u oba smjera.

Zbog izvođenja radova u Crnoj Gori, na graničnom prijelazu Klobuk obustavljen je promet u vremenu od 09.00 do 11.00 i od 13.00 do 15.00 sati, priopćeno je iz AMSBIH-a.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.