Besplatna akcija servisiranja BEKO tehnike

3.06.2014. 14:59 0

Kompanija Arcelik sa brendom BEKO i Omega Živinice, lideri u prodaji bijele tehnike u Bosni i Hercegovini, će mjesec juni posvetiti pomaganju ugroženima i nastradalima od poplava i klizišta u Bosni i Hercegovini.

Od prvog dana katastrofe kompanija Omega sa svojom servisnom službom je aktivirana u punom kapacitetu na tehničkoj pomoći u brzom i kvalitetnom pružanju usluga servisiranja uređaja „BEKO".

 

Kompletna usluga, uključujući zamjenjene dijelove besplatna i akcija servisiranja na ovaj način trajat će 45 dana od dana objave do 15. jula 2014.

 

S obzirom da su lideri u prodaji bijele tehnike, te je veliki broj njihovih kupaca, nažalost oštećen uslijed ove nepogode, kompanija ima veliki broj zahtjeva za izlazak na teren i pružanje pomoći, te mole korisnike njihovih uređaja da sve pozive vezano za pomoć upute na Centralni Servis, broj telefona 035 / 551 -777.

 

Jako je bitno da se pripreme uređaji za servisiranje. Preporuka korisnicima je da aparate najprije očiste i ostave da se osuše. Nakon toga mogu pozvati Centralni Servis ili uređaj lično dostaviti u najbliži ovlašteni Beko servis.

 

Serviseri će izvršiti detaljno čišćenje i sušenje sastavnih dijelova aparata i pustiti u rad.

 

Veoma je važno napomenuti da se svi uređaji servisiraju, bez obzira na starosnu dob odnosno istek garancije.

 

BEKO i Omega će do konca mjeseca juna donirati najugroženijem domaćinstvima od poplava i klizišta iznos od 350.000,00 KM u bijeloj tehnici, higijenskim paketima te besplatnim servisnim uslugama, dijelom putem Crvenog križa i direktno putem naše mreže, poručuju iz kompanije.

 

Pored gore navedenog u naredna tri mjeseca BEKO i Omega će od svakog prodatog aparata izdvojiti po 4,00 KM i sredstva donirati preko Crvenog križa ugroženom stanovništvu iz poplavljenih područja i područja ugroženim klizištima.

 

BEKO i Omega će u narednom periodu ovisno o potrebama kupaca organizirati olakšanu nabavku svih uređaja iz našeg asortimana na odgođeno plaćanje o čemu će kupci biti dodatno obaviješteni.

 

Na ovaj način brendovi BEKO i Omega Živinice žele olakšati i pomoći nastradalnima od poplava i klizišta te se zahvaliti na dosadašnjem povjerenju.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.