BH Telecom pomaže najugroženiju kategoriju građana Bosne i Hercegovine

BH Telecom odobrio penzionerima neograničen razgovor za 12 KM mjesečno

30.08.2014. 18:24 0

Telefonski paket iz BH Telecoma koji penzionerima omogućava neograničen razgovor u fiksnoj mreži BH Telecoma po simboličnoj mjesečnoj cijeni od 12,05 KM, odlično je prihvaćen kod ove kategorije korisnika, saopćili su iz ove državne kompanije, prenosi bh. novinska agencija Patria (NAP).

BH Telecom je od 1. augusta 2014. godine obogatio ponudu fiksne telefonske usluge za fizička lica, a bogatija ponuda naročito se odnosi na penzionere sa minimalnom penzijama.

 

Tako je, uz postojeći paket za socijalne kategorije /Socijalni paket/ koji ostaje u ponudi usluga BH Telecoma i nakon 1.avgusta (*direktni priključak, po mjesečnoj cijeni od samo 4,91 KM i dvojni priključak, po mjesečnoj cijeni od samo 3,69 KM, koji korisnicima omogućuje100 besplatnih minuta koje korisnici mogu utrošiti za pozive prema svim brojevima fiksne mreže BH Telecoma), BH Telecom je od 1. avgusta uveo i novi, posebno povoljan paket.

 

To je paket Senior PLUS paket, po mjesečnoj cijeni od 12,05 KM, za neograničene razgovore u fiksnoj mreži BH Telecoma, uz naknadu od 0,035 KM za uspostavu poziva.

 

Na Senior PLUS paket će se moći pretplatiti sve socijalne kategorije pretplatnika koje su definisane kao takve važećim Cjenovnikom BH Telecoma, kao i penzioneri sa najnižim primanjima, odnosno penzioneri koji imaju penzije do 350 KM.

 

Penzioneri koji se žele pretplatiti na ovaj paket usluga dovoljno je da pri podnošenju zahtjeva na prodajnim mjestima BH Telecoma pokažu ček od penzije, stoji dalje u saopćenju BH Telecoma, prenosi NAP.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.