maglajinfo.com
vijesti bih 399

Pokret Snaga Domovine

BiH: Kampanja ''Dobro došli u domovinu'' na graničnim prijelazima

26.07.2021. 17:38 0

Kampanja Pokreta Snaga Domovine ''Dobro došli u domovinu'' je startala, a bilbordi su postavljeni na graničnim prijelazima ili u mjestima koja su blizu graničnih prijelaza u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu Agency (AA).

Mogu se vidjeti na sljedećim lokacijama: GP Bihać, Cazin, Prijedor, Bosanska Gradiška, GP Bosanski Brod, GP Orašje, Bijeljina, GP Zvornik, Višegrad, GP Grude, put prema Mostaru.

- Cilj kampanje je popravljanje sveukupne atmosfere u društvu. Ona je usmjerena na sve građane i građanke Bosne i Hercegovine i ima za cilj ukazati na ljubav prema domovini i koliko povratak kući donosi pozitivnih emocija. Te pozitivne emocije i pozitivnu energiju trebamo da usmjerimo na jačanje naše nacije i izgradnju naše države -  navedeno je u saopštenju.

Kako su dodali, posebno se želi dobrodošlica svim bosanskohercegovačkim građanima i građanima koji žive u inostranstvu, a koji u ljetnim mjesecima dolaze na odmor i posjetu rodbini.

- Oni svojim dolaskom podržavaju razvoj Bosne i Hercegovine - zaključeno je.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.