Sehur

Iftar

Vaktija 1441/2020.
maglajinfo.com
vijesti bih 254

Danas u BiH sunčano do umjereno oblačno, temperature do 17 stepeni

17.02.2020. 11:31 0

U Sarajevu se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i najviša dnevna temperatura zraka oko 14 stepeni.

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutros je najniža temperatura zraka izmjerena na Sokocu, minus šest, a najtoplije je bilo u Bihaću, gdje je izmjereno 13 stepeni.

U Livnu su jutros izmjerena minus četiri stepena, na Bjelašnici, Bugojnu i Drvaru minus tri, Grudama, Jajcu, Širokom Brijegu i Zenici minus dva, Srebrenici i Tuzli minus jedan, Banjoj Luci, Bijeljini, Prijedoru i Stocu nula, Doboju, Ivan Sedlu, Mostaru, Sanskom Mostu i Sarajevu jedan, Zvorniku dva, Trebinju tri, a Gradačcu i Neumu sedam stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17 stepeni, prognoza je meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.