maglajinfo.com
vijesti bih 3464

Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna tri dana

3.01.2017. 20:27 0

- Sutra u Bosni i Hercegovini, jutro umjereno, a ponegdje i pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, novo naoblačenje sa sjevera, koje će krajem dana i tokom večeri uvjetovat padavine, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Krajini, cetralnim i istočnim područjima mjestimično sa susnježicom ili slabim snijegom, a ponegdje na sjeveru i sa kišom koja se ledi u dodiru sa tlom, a na na jugu kiša samo ponegdje. U planinskim područjim sa slabim snijegom. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od -11 do -5, na jugu od 1 do 3, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu od 5 do 8 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, novo naoblačenje. Krajem dana i tokom večeri sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura oko -7, a najviša dnevna oko 3 stupnja.

četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom u centralnim i istočnim područjima. Nešto manje oblačnosti i bez padavina očekuje se u Hercegovini i na sjeveru zemlje. Visina novo snijega u toku 24 sata oko 5 cm u nizinama, a na planinama do 10 cm. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu od 0 do 3, a najviša dnevna od -3 do 3, na jugu od 4 do 7 stupnjeva.

petak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom u centralnim i istočnim područjima. U Hercegovini nešto manje oblačnosti i bez padavina. U cijeloj zemlji veoma hladno. Jutarnja temperatura od -13 do -6, na jugu od 0 do 3, a najviša dnevna od -8 do -2, na jugu od 2 do 5 stupnjeva.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.