maglajinfo.com
vijesti bih 1067

Idite putem Bosne jer mi drugog puta, osim puta Bosne nemamo

1.03.2014. 02:58 0

Poštovani sugrađani i sugrađanke, redovni čitatelji portala www.maglajinfo.com, činite i pozivajte da se čini dobro, volite i pozivajte da se voli naša Domovina, poštujte je i pozivajte da se poštuje i učestvujte i radite za svoju, moju, tvoju, našu jedinu Bosnu i Hercegovinu. Idite putem Bosne jer mi drugog puta, osim puta Bosne nemamo.

Prošlo je tačno 22 godine od kako su građani ove nam jedine Domovine, Bosne i Hercegovine rekli 'da' suverenoj, demokratskoj i od Beograda i Zagreba nezavisnoj Bosni i Hercegovini. Tada, tog 29. februara i 1. marta 1992. godine počele su se ispisivati nove stranice historije Bosne u kojima će crvenim slovima biti ispisane sve žrtve građana ove Države, koje će zbog toga što Bosnu hoće i žele oni podnijeti.

 

Nakon proglašenja nezavisnosti, agresori koji su tada budni bili imali su želju pocijepati je, uništiti, izbrisati, sravniti sa Zemljom, i nas i nju. Nisu uspjeli, tada im u nepravednom ratu to gazije, borci, najbolji sinovi i kćerke koje je Bosna ikada imala nisu dozvolili. Ni mi koji sada uživamo mir i slobodu koju su nam ti što su ginuli i borili obezbjedili, ne smijemo nikada, nikome i ni pod koju cijenu dozvoliti da Bosne i Hercegovine ne bude.

 

Poštovani sugrađani i sugrađanke, redovni čitatelji portala www.maglajinfo.com, činite i pozivajte da se čini dobro, volite i pozivajte da se voli naša Domovina, budite svjesni i nikada naivni, poštujte je i pozivajte da se poštuje, učite i radite za svoje selo, za svoj grad i naravno za svoju, moju, tvoju, našu jedinu Bosnu i Hercegovinu. Idite putem Bosne jer mi drugog puta, osim puta Bosne nemamo.

 

Sretan Vam Dan nezavisnosti, nezavisne, suverene i demokratske Bosne i Hercegovine.

 

Dedukić Nerminurednik portala www.maglajinfo.com sa redakcijom.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.