maglajinfo.com
vijesti bih 617

Jutros oblačno sa snijegom, na Bjelašnici -11 stepeni

28.11.2018. 09:14 0

U Hercegovini je jutros oblačno vrijeme sa kišom, a u Bosni sa snijegom.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -11; Ivan-sedlo -4; Sokolac -3; Bihać, Bugojno, Gradačac, Jajce, Sarajevo, Tuzla -1; Bijeljina, Prijedor, Srebrenica 0; Brčko, Doboj, Livno, Zenica 1; Mostar, Široki Brijeg, Trebinje 7; Stolac 9 i Neum 10 stepeni.

Danas će u Bosni preovladavati oblačno vrijeme sa snijegom i susnježicom. Poslijepodne i u večernjim satima padavine postepeno slabe i prestaju. U Hercegovini će biti oblačno, uz djelimično razvedravanje poslijepodne. Vjetar u Bosni slab sjeverni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevne temperature od -3 do 3, na jugu od 7 do 11 stepeni.

U Sarajevu će biti oblačno vrijeme sa slabim snijegom. Dnevna temperatura oko nula (0°C) stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.