Grozne poruke izraelskih navijača

Navijači Izraela: "Bosanci su bebe koje po cijeli dan plaču zbog Palestine, treba ih sve pobiti."

16.11.2014. 17:59 0

Nažalost medijska cenzura čini čuda u modernom novinarstvu te krije pravu istinu zamjenjujući je sa lažima. Izraelski navijači okupljeni oko stranice ''Israeli Ultras'' postavili su sliku naših navijača iz Jerusalema.

Ništa ne bi bilo sporno da već u opisu te slike stoji kako su naši navijači stigli u ''okupirani Jerusalem'' te da se ponašaju kao bebe koje plaču po cijeli dan zbog Palestine.

 

Također oni porede Bosance kao ''White Americans'' koji pokušavaju da pjevaju i izvode ''afro nigros'' na MTV-u.

 

Naravno svi cionisti u komentarima nastavljaju ono što su im njihovi administratori stranice inducirali da govore. Oni se služe još gorim izjavama a one na koje ćete se naježiti su: "Srbi trebaju završiti sa njima" ili možda još skandaloznija: "Pobijte ih sa svim arapima i muslimanima".

 

Na kraju svih odvratnih, bezobraznih i krajnje licemjernih poruka svih izraelskih tifoza nalazi se jedna želja i to želja da se avion sa bosanskim igračima i navijačima sruši u povratku iz ''Palestine'', piše sport24.ba. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.