Nebo iznad Kaknja izgledalo je prestrašno netom prije katastrofe

5.01.2015. 14:37 0

Velika katastrofa zadesila je mještane Bara u Kaknju kada se pokrenulo veliko klizište, a u kojem je život izgubila Samira Kovačević, majka dvoje djece, piše novinska agencija Patria.

Za živote ostalih zatrpanih u njihovim barakama izborile su se službe za spašavanje, ali i ostali građani koji su pohitali prema Barama kada su čuli za katastrofu.

 

Inače, netom prije pokretanja klizišta neki Kakanjci su slikali nebo koje je sinoć iznad ovog gradića izgledalo jako čudno. Sve vrijeme je padao snijeg, a zvuci Hitne pomoći i vatrogasnih kola urezivali su strah u kosti svih svjedoka ove prirodne katastrofe koja nema milosti. Iz ruševina je spašena Samirina kćerka Melisa te Sadika Merdić i njena kćerka Belma.

 

Tako su mnogi zaključili da se u zraku moglo predosjetiti da će se desiti nešto ružno, što su neki Kakanjci i prije pokretanja klizišta podijelili s drugima na društvenim mrežama.

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.