Zastrašujuće

Pogledajte snimak nevjerovatnog nevremena koje je jučer zahvatilo Doboj

24.08.2014. 13:57 0

Većio dio Bosne i Hercegovine jučer je zahvatilo snažno nevrijeme, piše bh. novinska agencija Patria (NAP). Najteže je bilo u Doboju, Gračanici, Bijeljini, Gradačcu. Nevrijeme je zahvatilo i Mostar, Međugorje... Kiša praćena jakim vjetrom zahvatilo je i područje Konjica, Jablanice i Stoca.

VIDEO

Padalo je i puhalo u Prnjavoru i Zvorniku gdje je lokalnom stanovništvi pričinjena veća materijalna šteta na usjevima i objektima. 

 

Muškarac starije dobi nestao je u blizini Čelinca u subotu uvečer nakon što je pao u rječicu Jošavka koja je bila nabujala usljed velikih padavina, piše NAP. Ovo je već treći put da snažno nevrijeme pogađa Bosni i Hercegovini, štete od poplava u maju ove godine procjenjuju se na više od četiri milijarde KM.

 

Za područje cijele Bosne i Hercegovine danas je upaljen zeleni meteoalarm, što znači da je vrijeme stabilno i da nema potrebe za upozorenjima.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.