Poslušajte kako je lider SBB-a Fahrudin Radončić izviždan u Zenici

16.08.2014. 12:53 0

Na boserskoj K1 noći u Zenici Dževad Poturak je osvojio titulu svjetskog prvaka u WAKO verziji, nakon što je u finalnoj borbi savladao Abderahmana Coulibalyja.

VIDEO

Francuz je već u drugoj rundi primio težak udarac, zbog čega su sudije prekinule borbu, što je brojna publika koja je u Gradskoj Areni u Zenici pratila borilački spektakl pod nazivom “No Limit 7“ pozdravila gromoglasnim aplauzom i podrškom Poturku, piše Slobodna Bosna i dodaje: “Do tada sjajna atomosfera u dvorani, međutim, naglo se promijenila dok su u ringu trajale posljednje pripreme za proglašenje novog šampiona. Iako u prvi mah nije bilo poznato zašto su posjetitelji počeli zviždati i glasno psovati, situacija je postala jasnija kada se ukazao lider SBB-a Fahrudin Radončić, koji je Dževadu Poturku trebao uručiti pobjednički pojas. Glasno negodovanje publike nije uspio utišati ni sam Poturak, kao ni službeni voditelj Emir Cocalić, pa se Radončić, brže-bolje povukao sa scene. Tek nakon što je Fahrudin Radončić izašao iz ringa, publika u Zenici je ovacijama pozdravila novog svjetskog prvaka”.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.