Raspisan konkurs: Wizz Air Tuzla traži kabinsko osoblje

12.08.2015. 17:46 0

Wizz Air, najveći nisko-tarifni avio prevoznik u Centralnoj i Istočnoj Evropi u sklopu planiranog širenja u Bosni i Hecegovini, te nakon uspostavljanja baze Wizz Aira u Tuzli, nakon provedene procedure u decembru 2014. godine, raspisao je i drugi konkurs za prijem kabinskog osoblja/cabine crew.

Osnovni uslovi koji kandidati (m/ž) moraju ispunjavati su da imaju više od 18 godina, završenu srednju školu, da imaju važeći pasoš, da znaju plivati, te da odlično govore i pišu engleski jezik.

Tekst konkursa možete pogledati na ovom linku.

Kabinsko osoblje u avionu (A320) brine se za siguran, udoban i ugodan let svakog putnika. Poslovi koje obavljaju raznovrsni su i odvijaju se prije polijetanja, tokom i nakon slijetanja. Prije polijetanja daju putnicima osnovne sigurnosne informacije i informacije o letu, te upute kao pripremu za polijetanje. Tokom leta poslužuju putnike hranom, pićem, novinama i, po potrebi, na usluzi su im za druge potrebe i različite informacije o letu. 

Konkurs je objavljen 10. 08. 2015. i ostaje otvoren do 9. septembra 2015. godine.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.