Sin poginulog rudara: Babo, ti si moj ponos i dika, u mome srcu ćeš vječno ostati!

8.09.2014. 19:45 0

Društvenim mrežama kruži post koji je napisao Amar, sin poginulog rudara Hajrudina Bradarca. Post koji je prepun emocija mnogima je izmamio suze na lice, a novinska agencija Patria ga u cjelosi prenosi:

- Ti si babo moj ponos moja dika. Od sudbine se ne može pobjeći, babi moj. Allahu si bio draži i niko to nije mogao ni predvidjeti ni promjeniti. Ja babo samo znam da si ti na boljem mjestu. Tvoja duša će naći smiraj daleko od ovo dunjalučke pakosti i zavisti. Da ti Allah dž.š podari lijepi džennet i vječni rahmet dunjaluku moj. Dok god mene ima ti ces postojati u mome srcu – napisao je Amar koji je inače jedan od najperspektivinijih plivača u Zenici.

 

Podsjećamo, danas je klanjana kolektivna dženaza Hajrudinu Bradarcu, Mehemedu Dizdareviću, Mehmedaliji Haliloviću, Fahiru Halaču i Fejzi Isakoviću na  Kamberovića polja u Zenici, koji su poginulu u četvrtak, 4. septembra, u rudarskoj nesreći u jami Raspotočje Rudnika mrkog uglja Zenica. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.