Skupština ZDK: Jednom mjesečno predsjedavajuća Subašić pomagat će građanima da riješe probleme

20.04.2015. 20:53 0

Draženka Subašić, predsjedavajuća Skupštine Zeničko-dobojskog kantona će od 1. maja svakog prvog ponedjeljka u mjesecu, u terminu od 9 do 11 sati (dan otvorenih vrata) primati zainteresirane građane Zeničko-dobojskog kantona.

Građani će predsjedavajućoj Skupštine Kantona moći predočiti probleme s kojima se susreću, predložiti joj inicijative i zajedno s njom tražiti moguća rješenja.

 

Svi zaintersirani građani za ovaj vid komunikacije se trebaju javiti do zadnjeg petka u mjesecu na telefone: 032/460-660 i 032/460-667, sekretarici predsjedavajuće ili šefici Protokola, ostaviti svoje podatke i ukratko predočiti problem ili temu o kojoj žele razgovarati sa predsjedavajućom Skupštine. Nakon toga će biti obaviješteni o terminu sastanka u Kabinetu predsjedavajuće.

 

Ako predsjedavajuća Skupštine Kantona utvrdi, iz razgovora sa građaninom, da se rješenje njegovog problema može pronaći u nekom od ministarstava, ustanova, uprava ili preduzeća čiji je osnivač Zeničko-dobojski kanton, regirat će prema tom organu i posredovati u rješavanju problema. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.