U BiH jutros pretežno sunčano vrijeme

1.10.2018. 10:36 0

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni ima magle i niske naoblake.

Temperature zraka u 08.00 sati: Sokolac 1 stepen, Bihać, Bjelašnica, Bugojno, Livno i Sanski Most 2, Banja Luka, Prijedor, Tuzla i Zenica 3, Bijeljina i Sarajevo 4, Brčko, Doboj, Grude, Jajce, Srebrenica i Zvornik 5, Gradačac 6, Stolac 8, Trebinje 11 i Mostar 12.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 941hPa, za 4 hPa je manji od normalnog i opada.

U Bosni i Hercegovini danas će veći dio dana biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni u jutarnjim satima će biti magle i niske naoblake. Od poslijepodnevnih sati naoblačenje sa zapada koje će u noći na utorak usloviti kišu. Vjetar većinom umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Na sjeveru zemlje vjetar slab sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena.

U Sarajevu danas će biti pretežno sunčano. Naoblačenje krajem dana. Najviša dnevna temperatura zraka oko 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.