maglajinfo.com
vijesti bih 128

Umjereno do pretežno oblačno jutros u BiH

10.02.2020. 08:23 0

Jutros je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je registrovana u Hercegovini i jugozapadnim područjima.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica -4 stupnja, Stolac, Tuzla i Zenica 3, Ivan Sedlo i Livno 4, Trebinje 5, Bugojno i Sarajevo 7, Drvar, Grude, Mostar i Široki Brijeg 8, Gradačac i Jajce 9, Bihać, Neum i Sanski Most 12, Banja Luka 13 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosi 946 milibara, za 4 milibaa je viši od normalnog i sporo raste.

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana povremene i slabe kiše može biti ponegdje u Hercegovini i na zapadu. U večernjim satima kiša je moguća na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar umjeren, u većem dijelu Bosne povremeno sa jakim udarima, južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 6 do 12, u sjevernim područjima Bosne do 17 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura oko 9 stupnjeva.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.