maglajinfo.com
vijesti bih 1751

Usvojen jedinstveni naziv Privredna banka Sarajevo

28.02.2017. 18:42 0

Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo protekle godine uspješno je pripojena BOR banci, a u petak, 24.02.2017. godine dobila je i Rješenje sa suda o zvaničnoj promjeni naziva banke, i nastavila poslovanje pod jedinstvenim nazivom Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo.

Od mjeseca oktobra prošle godine, dvije banke posluju kao jedna. Procesom pripajanja nastala je stabilna domaća banka s filijalama i agencijama u Sarajevu, Brčkom, Gornjem Rahiću, Bugojnu, Jajcu, Usori, Donjem Vakufu, Goraždu, Mostaru, Zenici, Tešnju i Maglaju. 

Iz Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo poručuju da im je povjerenje klijenata, kvalitet i sigurnost usluga jedan od primarnih ciljeva poslovanja, te da će i u budućnosti davati svoj doprinos jačanju stabilnosti bankarskog sektora u BiH. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.