JELAH.info
vijesti bih 1523
JELAH.info

Vlasnik Hifa-Petrola donirao sredstva za izgradnju kuće socijalno ugroženoj porodici

Dobre priče treba širiti

Vlasnik Hifa-Petrola donirao sredstva za izgradnju kuće socijalno ugroženoj porodici

26.05.2015. 15:29 0

Vlasnik firme Hifa-Petrol, Hajrudin Ahmetlić, je donirao sredstva za izgradnju još jedne kuće za potrebe socijalno ugroženih porodica.

VIDEO

Šta reći o čovjeku koji je prvi pritekao u pomoć komšijskim općinama u vrijeme prošlogodišnjih poplava, šta god napisali ne bi bilo dovoljno. Gospodin Hajrudin Ahmetlić sa svojom firmom je izvrstan primjer društveno odgovornog poslovanja, na koji se mogu ugledati mnoge druge kompanije i pojedinci.

Ovoga puta vlasnik firme Hifa-Petrol, donirao sredstva za izgradnju još jedne kuće za potrebe socijalno ugroženih porodica.

Također smo donirali 2.000 KM istoj porodici za kupovinu osnovnih stvari potrebnih za normalan život.

Ovo je 7. po redu kuća koja je potpuno izgrađena i finasirana od strane suvlasnika i firmi unutar grupacije Hifa za potrebe socijalno ugroženih porodica, pored mnogo drugih sličnih renoviranih objekata.

Detaljnije informacije o donaciji za kuću porodice Radmilović možete pogledati na video snimku.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.