Doboj: Dvije osobe uhapšene zbog pokušaja ubistva maloljetnog Maglajlije

14.11.2014. 01:51 0

Policija u Doboju lišila je slobode dvije osobe koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju na štetu 17-godišnjaka iz Maglaja, u Federaciji BiH.

Radi se o mladiću A.H. (1997.), koji je 11. novembra iz Doboja prebačen u banjalučku bolnicu s teškom ubodnom ranom na lijevoj strani vrata.

 

Policija je privedene osobe predala u nadležnost tužilaštva i u toku je njihovo ispitivanje, potvrdila je za Agenciju Fena glasnogovornica CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

 

Radi podsjećanja, Policijskoj stanici Doboj 1 je 11. novembra iz dobojske bolnice prijavljeno da je oko 13.00 sati u tu zdravstvenu ustanovu dovezen mlađi muškarac s povredom u predjelu vrata.

 

Povrijeđenog, koji se teturajući kretao pored magistralnog puta M-4, uočio je vozač koji ga je prevezao do bolnice.

 

Mladić je potom prebačen u banjalučku bolnicu gdje je priključen na aparate za vještačko disanje i sve dalje prognoze o njegovom zdravstvenom stanju su neizvjesne.

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.