maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1287

Navedeni predmeti oduzeti od T.S.

Doboj: U prostorijama Doma penzionera pronađena marihuana i sjemenke indijske konoplje

7.03.2016. 14:40 0

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboj jučer su izvršili pretres prostorija u objektu Doma penzionera u Doboju, koji se trenutno koristi kao alternativni smještaj za izbjegla i raseljena lica.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto 3,54 grama sasušene zelene biljne materije koja po svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu „marihuanu“, devet paketića od alu-folije sa istom sadržinom ukupne težine 3,09 grama i jedan paketić od alu-folije u kome se nalazilo 38 sjemenki indijske konoplje.

- Navedeni predmeti oduzeti su od T.S. sa kojom je u prostoriji zatečeno još jedno lice. Po dokumentovanju, protiv T.S. Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Omogućavanje uživanja opojne droge“, saopćeno je iz CJB Doboj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.