Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nesreći na M-17

18.09.2016. 00:12 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se večeras dogodila na magistralnom putu M-17 u naselju Pečuj kod Zenice, smrtno su stradale dvije osobe, dok su tri zadobile teže povrede, potvrđeno je Feni od dežurnog operativnog službenika policije MUPZDK-a.

Prema prvim informacijama u toj teškoj saobraćajnoj nesreći sudarili su se dva putnička automobila, a povrijeđene osobe su prebačena u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Zenice i Odjel urgentne medicine Kantonalne bolnice Zenica.

Nadležne policijske službe će uz nadzor dežurnog kantonalnog tužioca na mjestu nesreće obaviti uviđajne i istražne radnje.

Nakon udesa na magistralnom putu M-17 saobraćaj, na dijelu lokaliteta Pečuj kod Zenice, odvija se pomoćnim putevima i otežano, uz pomoć i regulisanje saobraćajne policije Policijske uprave Zenica.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.