maglajinfo.com
vijesti crna hronika 2689

Dvije saobraćajne nezgode u Maglaju: Nema teže povrijeđenih osoba

1.05.2015. 18:40 0

Danas su se u Maglaju dogodile dvije saobraćajne nezgode u kojima nema teže povrijeđenih lica, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta saznaje maglajinfo.com.

Prva nezgoda dogodila se jutros u Ul. Viteška u blizini pekare ''Centar'' a u nezgodi je učestvovalo nekoliko putničkih motornih vozila na kojima je pričinjena materijalna šteta. 

 

Druga nezgoda dogodila se oko 15:30 na raskrsnici u Ul. Ilijasa Smajlagića u kojoj su učestvovala dva pmv marke ''Audi'' i ''Opel Corsa'' na kojima je pričinjena materijalna šteta. 

 

U oba slučaja uviđaj su obavili pripadnici PS Maglaj. 

 

Podsjećamo, imajući u vidu predstojeći praznik kada se očekuje pojačana frekvencija saobraćaja, a u cilju smanjenja broja saobraćajnih nezgoda sa teškim posljedicama i stvaranja visokog stepena bezbjednosti odvijanja saobraćaja na svim putevima na području Zeničko-dobojskog kantona, policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona će u vremenskom periodu od 01.05.2015. godine (petak) do 03.05.2015. godine (nedjelja), vršiti akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa posebnim akcentom na kontrolu alkoholiziranosti vozača.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.