maglajinfo.com
vijesti crna hronika 5175

Excel Assemblies BH: Iz ormara koji koristi M.J. ukradena određena količina novca

17.01.2017. 14:38 0

Uviđaj izvršili istražitelji PS Maglaj.

U biltenu MUP-a ZDK navodi se kako je dana 16.01.2017. godine, u mjestu Poljice, u firmi „Excel Assemblies BH“ Maglaj, iz ormara koji koristi M.J. iz Maglaja izvršena krađa određene količine novca.

Uviđaj su izvršili istražitelji Policijske stanice Maglaj.

Tokom jučerašnjeg dana na području kantona evidentirano je sedam krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (2), Policijske uprave III u Zavidovićima (2) i Policijske uprave V u Olovu (1).

Kako je saopćeno iz MUP-a ZDK na području ZDK-a javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.