maglajinfo.com
vijesti crna hronika 4228

Goliješnica: U sudaru tri vozila povrijeđene četiri osobe

1.08.2016. 15:21 0

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Goliješnica jučer se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: teretno motorno vozilo marke ''Daf'', registarskih oznaka O98-K-825, kojim je upravljao T.Z. iz Zenice, putničko motorno vozilo marke ''VW Passat'', registarskih oznaka E62-K-606, kojim je upravljao Dž.N. iz Žepča, i putničko motorno vozilo marke ''Audi'', registarskih oznaka O39-K-990, kojim je upravljao S.A. iz Petrova.

Tom prilikom, saputnik u vozilu „Audi“, P.P. iz Petrova, zadobio je teške tjelesne povrede, dok su navedeni vozač vozila „Audi“, te saputnici u istom vozilu, R.D. i maloljetni J.N., oba iz Petrova, zadobili povrede neutvrđenog stepena. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još sedam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.