maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1329

Jablanica: Sa lagera JP ŠPD-ZDK otuđeno oko sedam kubnih metara bijelog bora i hrasta

19.09.2018. 17:38 0

Na području Kantona javni red i mir u toku jučerašnjeg dana narušen je u četiri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica.

U utorak 18. septembra 2018. godine, u 07,20 sati, putem telefona obaviještena je dežurna služba Policijske stanice Maglaj da je dana 17.09.2018. godine, prilikom obilaska lagera u mjestu Donji Rakovac, vlasništvo JP „ŠPD-ZDK“ d.o.o. Zavidovići, uočeno da je sa istog otuđeno oko sedam metara kubnih bijelog bora i hrasta.

- Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj - stoji u biltenu MUP-a ZDK. 

Na području Kantona javni red i mir u toku jučerašnjeg dana narušen je u četiri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Na putevima u ZDK dogodilo se dvadeset saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.