maglajinfo.com
vijesti crna hronika 3920

Lančani sudar u tunelu Vranduk: Saobraćaj se odvija otežano

12.08.2017. 19:02 0

Nešto poslije 18,00 sati na dionici magistralnog puta M-17 Zenica-Žepče u tunelu Vranduk dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više motornih vozila.

Iz MUP-a su kazali kako je u nesreći učestvovalo pet putničkih motornih vozila na kojima je pričinjena materijalna šteta te kako za sada ne raspolažu sa informacijama o povrijeđenim osobama. 

Kako je saopćeno iz BIHAMK-a zbog nesreće (lančani sudar), a nakon kratke potpune obustave, od 18,50 sati saobraćaj se na dionici magistralnog puta M-17 Zenica-Žepče (u tunelu Vranduk) odvija naizmjenično, jednom trakom. 

- Zbog kiše koja je tokom dana padala ili još uvijek ponegdje pada, povećan je broj saobraćajnih nezgoda, a razlog je neprilagođena vožnja trenutnim uslovima na putu. Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno i da drže odstojanje između vozila. Povećana je opasnost od odrona kamenja na kolovoz - navode iz BIHAMK-a.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.