Lažne dojave o postavljenim bombama u policijskim stanicama u Doboju

1.03.2017. 11:11 0

Dobojska policija radi na pronalasku osoba koje su sinoć uputile nekoliko lažnih dojava o podmenutim bombama u policijskim stanicama i hotelu u tom gradu.

Policijskoj stanici Doboj dva oko 20.55 sati putem telefona prijavljeno je da su pod službeno vozilo i podrum policijske stanice postavljene bombe.

Nakon pet minuta i Policijskoj stanici Doboj jedan je prijavljeno da je postavljena bomba ispod službenog vozila ispred policijske stanice.

Također, Policijskoj stanici Doboj jedan su oko 21.05 sati radnici Hotela „Integra“ prijavili dojavu da je u podrumskim prostorijama tog objekta postavljena bomba.

Izvršenim protivdiverzionim pregledom objekata (Hotel „Integra“, Policijska stanica Doboj 1, Policijska stanica Doboj 2, Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Doboj i Jedinica za podršku) kao i parking prostora navedenih objekata, utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.