maglajinfo.com
vijesti crna hronika 4633

Maglaj: Upravljao neregistrovanim vozilom bez vozačke dozvole, policija oduzela vozilo

28.07.2016. 15:15 0

U utorak, u 21,45 sati, u ulici Aleja ljiljana, policijski službenici Policijske stanice Maglaj su zaustavili putničko motorno vozilo marke ''VW Golf-II'', registarskih oznaka J05-O-289, kojim je upravljao H.A. iz Sarajeva.

Izvršenom kontrolom vozila i vozača utvrđeno je da navedeno vozilo nije registrovano, da se na istom nalaze dvije napravljene i postavljene registarske tablice, da je vozač upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje vozilom, te je uvidom u registar novčanih kazni utvrđeno da isti ima više neizmirenih novčanih kazni zbog počinjenih prekršaja u saobraćaju.

- Vozilo je privremeno oduzeto, te su od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj nastavljene aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela i prekršaja, saopćeno je iz MUP-a ZDK. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.