maglajinfo.com
vijesti crna hronika 4778

Matuzići: U Saobraćajnoj nesreći smrtno stradao motociklista

29.07.2016. 15:40 0

U četvrtak, u 14,05 sati na magistralnom putu M-4 u mjestu Matuzići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke ''Hyundai'', registarskih oznaka J27-O-486, kojim je upravljao G.E. iz Tešnja, i motocikl marke ''Yamaha'', bez registarskih oznaka, kojim je upravljao S.N. iz Tešnja.

Tom prilikom, navedeni motociklista je zadobio teške tjelesne povrede, te je nakon ukazane ljekarske pomoći u poliklinici u Doboj Jugu, prevezen na odjel hirurgije Opće bolnice Tešanj, gdje je u 16,05 sati od zadobijenih povreda preminuo.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Doboj Jug.

- Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još 20 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima, saopćeno je iz MUP-a ZDK. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.