maglajinfo.com
vijesti crna hronika 2407

Mladoševica: Ukraden kazan za pečenje rakije

22.10.2016. 16:47 0

U biltenu MUP-a ZDK za 21. oktobar 2016. godine stoji kako su na području općine Maglaj zabilježena dva krivična djela, teške krađe i to u Moševcu i Mladoševici.

- Dana 20/21.10.2016.godine,u toku noći,u mjestu Mladoševica, općina Maglaj, izvršeno je krivično djelo teške krađe u pomoćni objekat vl.F.P., iz kojeg je tom prilikom otuđen kazan za pečenje rakije, dvije pletare po 50 litara rakije i jedna pletara u kojoj je bilo 30 litara rakije. Uviđaj izvršen od strane istražitelja PS Maglaj uz upoznavanje tužioca, naveli su iz MUP-a ZDK.

- Dana 21.10.2016. godine, u vremenu od 17,00 do 21,00 sati, u mjestu Moševac,općina Maglaj,izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vl. B.S. iz koje je tom prilikom otuđena neutvrđena količina zlatnog nakita, novac u iznosu od 130 KM i lični dokumenti (vozačka dozvola i lična karta) na ime B.S. i dvije bankovne kartice na ime B.S. I u ovom slučaju uviđaj je izvršen od strane istražitelja PS Maglaj uz upoznavanje tužioca, navodi se u biltenu. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.