maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1879

Moševac: Vazdušnom puškom usmrtio psa pa lišen slobode

15.04.2015. 16:39 0

Kako stoji u biltenu MUP-a ZDK 14. aprila 2015. godine, policijskoj stanici u Maglaju prijevljeno je da je D.S. iz mjesta Moševac, upotrebom oružja - vazdušne puške usmrtio psa u vlasništvu H.J.

Dana 14.04.2015. godine, Policijskoj stanici Maglaj je prijavljeno da je D.S. iz mjesta Moševac, upotrebom oružja-vazdušne puške, usmrtio psa u vlasništvu H.J.

 

Od strane službenika uniformisane policije, navedeni D.S. je lišen slobode i zadržan u službenim prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

 

Također dana 14.04.2015. godine, obavještena je Policijska stanica Maglaj da su na lokalnom putu u mjestu Čobe, od strane lica K.A. oštećena vjetrobranska stakla na traktoru, registarskih oznaka 865-K-194, vlasništvo J.M. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.