maglajinfo.com
vijesti crna hronika 4356

Saopćenje MUP-a ZDK

MUP ZDK: Izvršen uviđaj na mjestu teške saobraćajne nezgode u Maglaju

18.12.2017. 14:27 0

Jutros, u 06,50 sati, na magistralnom putu M-17, u mjestu Poljice, općina Maglaj, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno motorno vozilo ''FIAT'', autobus marke ''MAN'' kojim je upravljao S.I., iz Maglaja, i putničko motorno vozilo ''Renault'', kojim je upravljao I.T., iz Maglaja, saopćeno je iz MUP-a ZDK.

Dva lica, koja su su povrijeđena u ovoj saobraćajnoj nezgodi, su prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje su od posljedica zadobijenih povreda i preminula.

Odmah nakon saznanja o ovoj nezgodi, na lice mjesta su izašli policijski službenici koji su obezbjedili lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe.

Službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su na mjestu ove nezgode izvršili uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Kako je utvrđeno, u ovoj teškoj saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradali:

     - A.J., rođen 1996. godine i

     - K.M., rođen 1996. godine, oba lica iz Žepča.

Nakon okončanja svih uviđajnih radnji, kao i drugih aktivnosti naloženih od strane tužioca, bit će poznate i utvrđene okolnosti i uzroci ove saobraćajne nezgode.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.