maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1395

Hasanbašić se nalazi u prostorijama PS Maglaj

MUP ZDK: Policijski službenici PS Maglaj locirali i stavili Hasanbašića pod kontrolu

10.03.2018. 18:33 0

Danas u 16,15 sati na području općine Maglaj, tačnije u mjestu Jablanica, od strane policijskih službenika Policijske stanice Maglaj locirano je i stavljeno pod kontrolu lice H.M., rođeno 1977. godine iz Tešnja.

Kako je saopćeno iz MUP-a ZDK za Hasanbašićem se intezivno tragalo proteklih dana, a on se traži zbog centralne potrage koja je raspisana od strane Kazneno popravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica zbog bjekstva, odnosno skidanja uređaja za praćenje mjere izdržavanja kazne elektronskog nadzora. Također Hasanbašić se sumnjiči da je upotrijebio vatreno oružje na policijske službenike u Doboju 9. marta 2018. godine.

Nakon lišenja slobode, Hasanbašić je sproveden u službene prostorije Policijske stanice Maglaj gdje se trenutno nad istim poduzimaju zakonom predviđene mjere i radnje.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.