Na području FBiH 48 krivičnih djela i 81 saobraćajna nezgoda u 24 sata

16.04.2014. 20:24 0

U posljednja 24 sata na području Federacije Bosne i Hercegovine počinjeno je 48 krivičnih dijela, a dogodile su se 84 saobraćajne negode, saopćeno je iz Federalne Uprave Policije, a kako prenosi FENA.

Na području Federacije Bosne i Hercegovine kako javlja FENA u posljednja 24 sata registrovano je 48 krivičnih djela, počinjena su četiri razbojništva, dva nasilja u porodici, jedno oštećenje tuđe stvari, jedno nanošenje lake ozljede, 20 teških krađa, osam krađa, 12 ostalih krivičnih djela, te čak 21 narušavanje javnog reda i mira, u kojima su tri osobe zadobile lakše povrede.

Registrovana je 81 saobraćajna nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile teže, a 14 lakše povrede. Policija je uhapsila 14 osoba, a 13 je zadržano, saopćeno je iz Federalne Uprave Policije.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.