maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1852

Na području PS Maglaj registrovana tri krivična djela

8.08.2017. 13:37 0

Bilten MUP-a ZDK-a za 7. august.

Dana 07.08.2017. godine, u 08,55 sati, u službene prostorije Policijske stanice Maglaj je pristupilo lice S.S. iz Maglaja i tom prilikom prijavilo da je od strane ženske osobe inicijala P.A., iz Zavidovića, izvršena krađe mobilnog telefona marke Samsung, koji je vlasništvo maloljetne kćerke prijaviteljke S.S..

Sačinjena je službena zabilješka od strane policijskih službenika, a daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Maglaj.

Dana 07.08.2017. godine, u 09,30 sati, u službene prostorije Policijske stanice Maglaj je pristupilo lice H.S. iz Maglaja i tom prilikom prijavilo lice P.A. iz Zavidovića, da je izvršilo krađu novca iz porodične kuće u Misurićima.

Daljnji rad na dokumentovanju i ovog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Maglaj.

Dana 07.08.2017. godine, u 13,30 sati, putem telefona dežurnoj službi Policijske stanice Maglaj je prijavljeno da je od strane nepoznatog lica, u rejonu Donji Rakovac, izvršena krađa deset stabala bijelog i crnog bora.

U ovom slučaju izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.