Na putu Maglaj - Doboj: Vozač usmrtio biciklistu, pa pobjegao

10.06.2014. 14:01 0

Na magistralnom putu Maglaj – Doboj u saobraćajnoj nesreći poginuo je biciklista čiji su inicijali I.I, kada ga je nepoznati vozač udario vozilom i potom pobjegao sa mjesta događaja.

U današnjem saopštenju iz Centra javne bezbjednosti Doboj navodi se da se nesreća dogodila u nedjelju, 8. juna, oko 21:30 sati.


Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Doboj je te noći oko dva sata prijavljeno da se u blizini prodavnice autodijelova "Janjić" pored puta nalazi losoba koja ne daje znakove života, sa biciklom pored njega. 


Nakon uviđaja, prema prikupljenim tragovima, policija navodi da je do ove saobraćajne nesreće, najvjerovatnije, došlo kada je nepoznati vozač, krećući se iz pravca Maglaja ka Doboju, prednjim desnim dijelom vozila udario bicikl kojim je upravljao I.I, nakon čega se vozilom udaljio.


Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Doboj i vještak saobraćajne struke.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.