maglajinfo.com
vijesti crna hronika 2293

Nastavljeno traganje za trećim nestalim mladićem

7.02.2017. 15:12 0

Kako je javnost već informisana u ponedjeljak oko 09,00 sati, nakon višesatne pretrage terena i korita rijeke Lašve, na širem području Kaonika, pripadnici ronilačkog tima Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su locirali vozilo u rijeci Lašvi, nakon čega se pristupilo izvlačenju vozila.

Prilikom poduzimanja naznačenih aktivnosti pronađena su i izvučena dva beživotna tijela, gdje se radilo o muškim osobama mlađe dobi. Izvršenom identifikacijom utvrđeno je da se radi o licima: D.H., rođen 1993. godine i B.A., rođen 1998. godine, oba lica iz Zenice. 

- Nakon izvlačenja vozila i izvršenog uviđaja, nastavljene su aktivnosti pretrage korita rijeke Lašve sa ciljem pronalaska i trećeg lica, koje su prekinute juče u poslijepodnevnim satima zbog vremenskih uslova, a danas, u jutarnjim satima, na lice mjesta su ponovo upućeni timovi Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, koji su nastavili sa pretragom terena i korita rijeka Lašve i Bosne, saopćeno je iz MUP-a ZDK. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.