N1/Avaz/Klix
vijesti crna hronika 1784

Nestali učenik iz Sarajeva pronađen u Šijama kod Tešnja

22.10.2015. 22:17 0

Dječak koji je danas u večernjim satima nestao u Sarajevu pronađen je u mjestu Šije kod Tešnja, javila je N1.

Kako je prvo javila N1 12-godišnji dječak čiji je nestanak oko 19:00 sati prijavila njegova majka, navodno je vozio od Sarajeva do Tešnja nakon što je upalio automobil ispred škole "Umihana Čuvidina". 

Ovu informaciju prenio je i Avaz koji se poziva na izvore u MUP-u ZDK. 

Klix.ba ipak donosi drugačiju verziju cijele priče te navodi kako je dječak ipak otet zajedno sa automobilom te se poziva na izjavu majke. 

"Pronađen je u automobilu na zadnjem sjedištu. Čovjek koji je ukrao automobil ga je ostavio i pobjegao. Čuli smo se s njim, on plače jer se prepao, ali nije povrijeđen", rekla je dječakova majka.

Podsjećamo, kako su potvrdili večeras iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, majka jednog učenika Osnovne škole Umihana Čuvidina u Sarajevu prijavila je večeras da je nestao automobil u kojem se nalazio njen sin te da su policijske ekipe na terenu i vrše uviđaj. 

Navodno je dvanaestogodišnji dječak u automobilu trebao sačekati majku koja je otišla na roditeljski sastanak.

Automobil Passat bio je parkiran ispred škole u ulici Smaje Šikala na broju jedan u Boljakovom Potoku. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.