U Novom Šeheru zabilježena teška krađa u kuću

Saobraćajna nezgoda u Moševcu, jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede

2.06.2015. 12:59 0

Kako stoji u biltenu MUP-a ZDK za 1. juni 2015. na području Općine Maglaj zabilježen je jedan slučaj kriminaliteta i to u Novom Šeheru, te jedna saobraćajna nezgoda u Moševcu.

Dana 01.06.2015. godine, u 12,35 sati, u mjestu Novi Šeher, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica M.S., iz koje je tom prilikom otuđena veća količina novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, koji poduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršene teške krađa.    

Dana 01.06.2015. godine, u 15,50 sati, na magistralnom putu M-17, u mjestu Moševac, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog motornog vozila marke "Seat", registarskih oznaka A31-K-979, kojim je upravljalo lice H.O. iz Maglaja, koje je tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Na području Kantona dogodilo se još deset saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice zadobilo povrede neutvrđenog stepena, dva lica su zadobila lake tjelesne povrede, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.