maglajinfo.com
vijesti crna hronika 7895

U vozilu se nalazile dvije osobe

Novi Šeher: Policijski službenici nakon potjere zaustavili automobil BMW

8.11.2017. 21:06 0

Mještane naselja Novi Šeher večeras su uznemirile policijske sirene, a kako portal Maglajinfo.com saznaje pripadnici MUP-a ZDK na području ovog naselja tek nakon potjere zaustavili su putnički automobil marke ''BMW'' u kojem su se nalazile dvije osobe.

Na području naselja Novi Šeher kod Maglaja večeras je tek nakon policijske potjere zaustavljeno putničko motorno vozilo marke ''BMW'' u kojem su se nalazile dvije osobe. 

- Putničko motorno vozilo marke BMW pripadnici saobraćajne policije MUP-a ZDK pokušali su zaustaviti a nakon što se vozač oglušio na naredbe policajci su krenuli u potjeru za vozilom - potvrđeno je portalu Maglajinfo.com iz MUP-a ZDK. 

- Vozilo se zaustavilo na području naselja Novi Šeher - kazali su iz MUP-a ZDK te naglasili kako za sada ne raspolažu sa više informacija. 

Kako portal Maglajinfo.com nezvanično saznaje nakon što se putničko motorno vozilo zaustavilo policijski službenici priveli su jednu osobu dok se druga osoba iz vozila udaljila sa mjesta događaja te se za njom još traga. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.